Door een combinatie van yoga en meditatie, ondersteund door 7 essentiële olien, wordt je levensenergie opgewekt, komt je geest tot rust en voel je je krachtig en energiek. 

In deze workshop worden yoga en meditatie ondersteund door 7 essentiële oliën. Hierdoor wordt je levensenergie opgewekt, komt je geest tot rust en voel je je krachtig en energiek. Eerst activeer je je lichaam door Kundalini yoga oefeningen, specifiek afgestemd op de 7 chakra’s. Daarna ervaar je in rust de chakra’s door essentiële olie op je lichaam aan te brengen.

De essentiële oliën die tijdens de les gebruikt worden zijn van Young Living. De oliën van Young Living zijn van de hoogste kwaliteit. Je krijgt uitleg over de verschillende essentiële oliën: Welke uitwerking hebben ze op lichaam, geest,emoties, bewustzijn, spiritualiteit? Hoe kun je ze gebruiken in je dagelijks leven?

De workshop is geschikt voor iedereen; je hoeft absoluut geen ervaring te hebben met Kundalini yoga en/of aromatherapie.

Datum:Datum volgt
Tijd:Tijd volgt
Locatie:Bergen
Prijs:
Begeleiding:Anna van der Wel
Aanmelden:De aanmelding voor: Workshop Essentiële oliën en yoga is definitief als je via de webshop het inschrijfformulier ingevuld en verstuurd hebt, en als de factuur betaald is.