Boeken

Als Doen verandert in Zijn

Anna van der Wel

Aan de hand van dagboekfragmenten van Etty Hillesum reflecteert Anna van der Wel op de betekenis van doen en niet doen, en op het luisteren naar je Oerbron, waarin Etty haar voorging.

“Het is een hele reis die Etty maakt, waarin zij telkens weer oprecht beschrijft wat zij nog te leren heeft en geen verstoppertjes speelt met zichzelf, want vanuit haar echt-zijn ziet zij de waarheid onder ogen.”

Eenzaamheid en Eén-Zijn

Anna van der Wel

Het werk van Etty Hillesum bekeken vanuit een spiritueel-psychologsich perspectief.

“Om de subtiliteit van Eén-Zijn te ervaren, is zachtaardigheid, kwetsbaarheid nodig, levend vanuit het perspectief dat de ander net is als jij.”

Onderdak bij Etty Hillesum

Anna van der Wel

Anna van der Wel ziet een diepe overeenkomst tussen fragmenten uit het dagboek van Etty Hillesum en een gedicht van Rumi. In beide wordt de noodzaak benadrukt om met heel je hart ruimte te bieden aan alles wat er in je verschijnt. Pas dan is er sprake van Eenheid.

“Onderdak, ja,  haar woorden geven onderdak. En door haar woorden leer je het pad kennen naar het onderdak geven aan jezelf.”

CD

Meditatie CD Aandacht

Anna van der Wel

Wil je ook onder begeleiding mediteren?
Dan is er voor jou de CD Aandacht.

Inhoud van de cd:
1. Voorbereiding
2. Zitmeditatie
3. Bodyscan
4. Niet Doen
5. Nu
6. Loopmeditatie
7. Avondmeditatie
8. Thuismeditatie

8 tracks / € 10.00 exclusief verzendkosten

De grote verdoving
Leven zonder verslaving

Erik Stofferis

Alcohol drinken is in slaap vallen terwijl je droomt dat je wakker bent. Voor de een kan dat een aangename en welkome incidentele ervaring zijn. Voor de ander iets dat hem bijna dagelijks overkomt zonder er nog vat op te hebben. Maar wat eens als een welkome en aangename ervaring of als een mooie droom begint, kan verworden tot een nachtmerrie waaruit het moeilijk meer ontwaken is. Dit boek gaat over wakker worden en helder zijn.

241 pagina’s / € 19,50 exclusief verzendkosten

Vragen en antwoorden
Gesprekken met God

Neale Donald Walsch

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de Gesprekken met God boeken van Walsch gelezen en de wijsheid en inzichten die hij daarin openbaart, omarmd.

Vele van die lezers hebben vragen over de stof uit zijn boeken, over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals: religie, goed en kwaad, voedsel, fysieke en geestelijke gezondheid, dood, engelen en duivels, spiritualiteit, relaties en vele andere zaken.

400 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten

Tarot
De nieuwe ordening

Peter Samwel

Een standaardwerk voor beginnende en gevorderde Tarotliefhebbers in deze nieuwe tijd.
Tarotkenner en -leraar Peter Samwel laat zien dat de Tarot een filosofisch en psychologisch instrument is, een levensbeschouwelijk prentenboek waarmee iedereen in zowel de geestelijke als de natuurwetmatige levenswetten kan worden ingewijd.

224 pagina’s / € 29,95 exclusief verzendkosten

Mama…? Ik?!
Dagboek van mijn 9 maanden

Annet Schaap

Een heel persoonlijk zwangerschapsboek, anders dan alle andere, vol cartoons en met ruimte om je eigen ervaringen op te schrijven.

Een boek waarin je jezelf helemaal herkent!

128 pagina’s / € 12,00 exclusief verzendkosten

Medische Hypnotherapie
Behandeling met behulp van hypnose van klachten als migraine, astma, hoge bloeddruk, allergieën en PDS

Jos Olgers

Al tweehonderd jaar tonen vooraanstaande hypnotherapeuten, artsen en onderzoekers aan dat hypnotherapie een belangrijke rol kan spelen in de behandeling van een groot aantal veel voorkomende lichamelijke klachten. De laatste jaren stapelen positieve onderzoeksresultaten op dit gebied zich op.

343 pagina’s / € 39,50 exclusief verzendkosten

De logica van een crisis

Sylvia I. Saakes

In crisissituaties hebben we de neiging ertegen te willen vechten, ervoor te willen wegvluchten of erdoor verlamd te raken: Fight, Flight or Freeze. In dit boek komt de auteur met een vernieuwende vierde optie die zich kan voordoen tijdens een crisis: je kunt ook onverwachts doorschieten naar een diepere bewustzijnslaag, de laag van zijn en essentie.

291 pagina’s / € 19,50 exclusief verzendkosten

Groots werk
Aan de slag met werk dat er écht toe doet

Michael Bungay Stanier

Je bent de hele dag aan het haasten om dingen gedaan te krijgen. Je zit tot aan je ellebogen in het beantwoorden van e-mail, telefoongesprekken en het bijwonen van vergaderingen. Maar wanneer werd druk zijn een maatstaf voor succes?

200 pagina’s / € 19,50 exclusief verzendkosten

Centeren
Lichaam, geest en ziel in balans

Thomas F. Crum

Het lijkt zo simpel. En eigenlijk is het dat ook, als je maar even de tijd neemt. Bijvoorbeeld door dit boek te lezen. In dit onderhoudende, openbarende en verbazingwekkende boek neemt Thomas Crum je mee op een ontdekkingsreis, waarin hij verschillende toestanden van gecenterd en ongecenterd zijn onderzoekt en beschrijft.

186 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten

Luisteren naar binnen
Zelfanalyse met de film 'As it is in heaven' als inspriatiebron

Ed. J. Baas

Een beeld dat je niet loslaat;

een woord dat in je hoofd blijft zitten; een emotie die door je lijft blijft stromen; het doet je iets maar je kan er de vinger niet op leggen en je gedachten er niet op focussen. Een ding weet je zeker: dit is belangrijk; hier moet ik iets mee, dit kan ik niet zomaar loslaten.

144 pagina’s / € 15,00 exclusief verzendkosten

Zelfbewust leiderschap
Echt iets voor/van mij

Ed. J. Baas

Centraal in dit boek staat de beslisruimte. Als de leider zijn eigen aansturing niet kent, zullen zijn reacties, zijn houding en zijn beslissingen niet open en onbevooroordeeld kunnen plaatsvinden. Zijn eigen onbewuste stuurt dan namelijk altijd af op de zekerheid van het vermijden van eigen pijn.

174 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten

Ontwaken in eenheid
De kracht van de Oneness Blessing in de evolutie van ons Bewustzijn

Arjuna Ardagh

Een fascinerende ontdekking in Zuid India heeft de aandacht getrokken van miljoenen mensen, spirituele leraren en leiders uit de gehele wereld. Het is het fenomeen dat Oneness Blessing (ook bekend als deeksha) genoemd wordt: een energieoverdracht die een realisatie van Eenheidsbewustzijn teweegbrengt.

206 pagina’s / € 19,75 exclusief verzendkosten

Het Nu van moment tot moment
De realisatie van je Ware Natuur door de beoefening van Aanwezigheid

A.H. Almaas

De sleutel tot zelfkennis en diepe voldoening ligt precies hier en op dit moment voor ons – wanneer we leren te leven met open gewaarzijn. In ‘Het Nu van moment tot moment’ presenteert A.H. Almaas een uiterst effectieve methode om de transformatieve kwaliteit van aanwezigheid te ontwikkelen.

245 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten

Liefde in de eeuwigheid
Een psychiater ontdekt onder zijn patiënten twee soulmates die in meerdere levens door liefde verbonden waren

Dr. Brian L. Weiss

‘Een uiterst boeiende liefdesgeschiedenis die uitstijgt boven de tijd zoals wij die kennen… Door dit boek geloof je zeker dat we allemaal soulmates hebben en dat liefde eeuwig is.’ - Dr. Raymond A. Moody

192 pagina’s / € 15,00 exclusief verzendkosten

De magie van een conflict
Maak van je levenswerk een meesterwerk

Thomas F. Crum

Maak van je levenswerk een meesterwerk!
Dit boek biedt een krachtige, praktische methode om te leren je stress om te zetten in succes. Dit wordt bereikt door middel van meditatie, ademhalings- en andere oefeningen en spel.

246 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten

5 minuten Mindfulness
Een korte introductie

Sindy Driessen

Zwemmen leer je niet door aan de waterkant te lezen over zwemtechnieken of door alleen naar de waterkunsten van anderen te kijken. Om het te leren ontkom je er niet aan om je tenen en de rest in het water te laten zakken.  Zo is het ook met Mindfulness.

90 pagina’s / € 12,95 exclusief verzendkosten

Handboek Hypnotherapie
Heelheid in wording: De praktijk van hypnose- en regressietherapie

Jos Olgers

In dit boek (herziene herdruk van Heelheid in Wording) leidt Jos Olgers u door de tastbare en niet tastbare wereld van de hypnose- en regressietherapie.
Met veel voorbeelden uit de praktijk neemt hij de lezer zorgvuldig en enthousiast mee in de achtergronden van deze materie. Op deze manier ontvouwt zich als vanzelf het complete therapeutische proces van hypnose- en regressietherapie.

640 pagina’s / € 45,00 exclusief verzendkosten

Wildgroei
Overbevolking en de ontwrichting van milieu en samenleving

Rob Hengeveld

Overzichtelijk, objectief, diepgaand en meeslepend, maar ook confronterend, alarmerend en emotionerend. Dit is een boek dat iedereen zou moeten lezen om meer inzicht te krijgen in de processen die gaande zijn in onze wereld en de prijs die we daarvoor moeten betalen.

427 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten

Zelfhelend vermogen
bij psychische klachten

Sylvia I. Saakes

Een boek vol inspirerende ervaringen van mensen met psychische klachten, en ggz-professionals, die hun klachten hebben verlicht met complementaire en alternatieve methoden. Met praktische tips om deze methoden toe te passen.

312 pagina’s / € 19,50 exclusief verzendkosten

Infominderen
Bewuste informatieconsumptie in een tijd van overvloed

Clay A. Johnson

De moderne mens besteedt ruim 11 uur van iedere 24 aan consumeren. Nee, dan bedoelen we niet eten, maar het zich volproppen met informatie. Informatie die constant op ons afgevuurd wordt door de schermen en luidsprekers waar we zo gek op zijn.

165 pagina’s / € 19,95 exclusief verzendkosten

Daar ben je!
Wensenboek voor je kraambezoek

Annet Schaap

Je bent er nog maar net.
Maar we houden nu al van je.
In dit boek kunnen we onze wensen schrijven.
Van ons, voor jou.

80 pagina’s / € 12,00 exclusief verzendkosten

Contact met gidsen
Wenken van Jeshua

Pamela Kribbe

Dit boek van Pamela Kribbe bevat tien channelings van Jeshua over het onderwerp ‘Gidsen’ en heeft een inleiding en een extra hoofdstuk met een toelichting over de verschillende soorten gidsen die er zijn.

105 pagina’s / € 12,50 exclusief verzendkosten

De komst van de Groene Draak
Over liefde, zelfverwezenlijking en het behoud van de aarde

Marijke Smith

Dit verhaal laat je stil staan bij een van de belangrijkste onderwerpen van deze tijd: de relatie tussen natuur (aarde) en mens.

173 pagina’s / € 17,50 exclusief verzendkosten

Nacht van de ziel

Pamela Kribbe

In dit boek staat Pamela’s persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel. Ze vertelt over de neerwaartse spiraal die leidde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

272 pagina’s / € 19,50 exclusief verzendkosten

Pier
Verhaal & Olieverfschilderijen

Wiepke Poldervaart

Pier woont samen met zijn moeder in een klooster op een berg. Net als de monniken heeft hij zijn haar afgeschoren en draagt hij een jurk. Er is veel te beleven in het klooster, maar toch mist hij iets… en dan verandert alles!

80 pagina’s / € 15,00 exclusief verzendkosten

Als het hek van de dam is
Over dromen en incest

Hanny Lynch

In dit boek beschrijft de auteur, als professioneel dromenanalist met een incestverleden, hoe de door haar opgetekende dromen haar de waarheid lieten zien over hoe zij als kind seksueel werd misbruikt door een familielid. Een waarheid die jarenlang heeft gesluimerd en grote impact had op alle facetten van haar leven, totdat de herinneringen uiteindelijk werden hervonden.

176 pagina’s / € 19,50 exclusief verzendkosten

Lichtdragers
Uitdrukking geven aan wie je werkelijk bent

Neale Donald Walsch

Miljoenen mensen hebben de boeken Gesprekken met God van Neale Donald Walsch gelezen en zijn geraakt door de manier waarop God zich in deze gesprekken presenteert: een totale vreugdevolle, liefdevolle, accepterende, bekrachtigende, waarderende neutrale kracht die in alles, iedereen en overal aanwezig is. Het Leven zelf dat zich aan het ervaren is.

75 pagina’s / € 9,95 exclusief verzendkosten

De tuin van stilte
Een bloemlezing over je Zelf

Djihi Marianne

“Doe niets en wees stil”

Dit is de aanwijzing die Djihi Marianne geeft om wakker te worden uit de droom.
Deze eenvoudige benadering, gebaseerd op eeuwenoude wijsheden, kan volledig geleefd worden in onze westerse wereld.

126 pagina’s / € 15,00 exclusief verzendkosten

Jij!
Over je Zelf vinden

Neale Donald Walsch

Dit boekje is het tweede deel (na ‘Lichtdragers’) in een serie die is voortgekomen uit ‘Een ongewoon gesprek met God’. De rijkdom aan informatie uit dit boek, wordt nu samengevat om toegepast te kunnen worden in de context van het dagelijks leven. Deze boekjes staan op zichzelf maar vullen elkaar wel aan in een continue onderzoek en toepassing van de wijsheid uit het ‘grote’ boek.

83 pagina’s / € 9,95 exclusief verzendkosten

Liefde Vreugde Vrijheid
Inspiratie voor hedendaagse levenskunst

Mandy van Nobelen

Liefde Vreugde Vrijheid is een levenswijze en verstaat de kunst om op zodanige wijze met jezelf en anderen om te gaan dat je meer uit leven en relaties haalt, dan je dusver hebt gedaan.

Liefde Vreugde Vrijheid is niet iets wat je in je hoofd bedenkt, maar wat in je hart ontstaat. Wat in je gaat leven om tot uitdrukking te brengen. Het zegt je dat je open staat om te luisteren naar de impulsen van je ziel… het leven te vieren door het ten volste te ervaren.

192 pagina’s / € 14,95 exclusief verzendkosten

Wonderen bestaan
Heling en transformatie door reïncarnatie

Brian L. Weiss & Amy E. Weiss

Als traditioneel psychotherapeut reageerde Dr. Brian Weiss sceptisch toen een van zijn patiënten zich trauma’s uit haar vorige levens herinnerde. Zijn scepticisme nam af toen hij merkte hoeveel deze herinneringen haar hielpen bij haar herstel en sloeg om in verwondering toen zijn patiënt berichten doorkreeg van zijn overleden zoon.

332 pagina’s / € 24,50 exclusief verzendkosten