Liefde Vreugde Vrijheid is een levenswijze en verstaat de kunst om op zodanige wijze met jezelf en anderen om te gaan dat je meer uit leven en relaties haalt, dan je dusver hebt gedaan.

Liefde Vreugde Vrijheid is niet iets wat je in je hoofd bedenkt, maar wat in je hart ontstaat. Wat in je gaat leven om tot uitdrukking te brengen. Het zegt je dat je open staat om te luisteren naar de impulsen van je ziel… het leven te vieren door het ten volste te ervaren.

Liefde Vreugde Vrijheid is een vreugdevolle en bijzondere ervaring, waarin je je volkomen verbonden voelt met anderen om je heen. Het geeft je kracht en richting, een weten dat alles Een is.

Liefde Vreugde Vrijheid is een avontuurlijke reis zonder eindbestemming. Een reis die je niet voor jezelf kunt houden, maar als vanzelf wilt delen met anderen.

Met dit boek inspireert Mandy van Nobelen je om je open te stellen en je leven met een frisse blik te bekijken. Met haar toegankelijke, eerlijke en liefdevolle manier van schrijven reikt zij haar inzichten aan en helpt de weg (terug) te vinden naar je leven zoals het bedoeld is. Ook op de moeilijke momenten!

Hoofdstuk 1