De Realisatie van je Ware Natuur door de beoefening van Aanwezigheid

Een fascinerende ontdekking in Zuid India heeft de aandacht getrokken van miljoenen mensen, spirituele leraren en leiders uit de gehele wereld. Het is het fenomeen dat Oneness Blessing (ook bekend als deeksha) genoemd wordt: een energieoverdracht die een realisatie van Eenheidsbewustzijn teweegbrengt.

Ontwaken in eenheid: De kracht van de Oneness Blessing in de evolutie van ons Bewustzijn vertelt het opmerkelijke verhaal van deze radicale nieuwe weg naar persoonlijke en mondiale transformatie.

Arjuna Ardagh doet op een onafhankelijke wijze verslag van de effecten van de Oneness Blessings op levens van mensen overal ter wereld. “Het is bewezen dat dit de snelst groeiende spirituele ontwikkeling is van de laatste honderd jaar” schrijft Ardagh. Dit boek behandelt praktische vragen als Waar komt de Oneness Blessing vandaan? Wat is de Oneness Blessing? En wat kun je van een Oneness Blessing verwachten? En er wordt verder ingegaan op vragen als Waarom kan iets, wanneer het volledig ervaren wordt, herkend worden als intens plezier en gelukzaligheid? Hoe kan de Oneness Blessing persoonlijke en beroepsmatige relaties helen? Wat is het specifieke van de Oneness Blessing, dat het vuur in de harten van zoveel mensen ontstoken heeft?

Auteur
Arjuna Ardagh is de auteur van The Translucent Revolution, Relaxing into Clear Seeing, How about now? En The Last Laugh (roman). Hij is de interviewer van Awakening into Oneness dvd-serie en heeft daarnaast nog veel meer audio- en dvd-materiaal uitgebracht. Na een uitnodiging van de Oneness University in de winter van 2005 kwam het idee voor dit boek.

Hoofdstuk 1