De meeste mensen maken kennis met de essentiële oliën van Young Living door de aanschaf van de startersset. Deze set bevat onder andere, twaalf flesjes met essentiële oliën.

Het boekje Toepassingen essentiële oliën is een bewerking van 125 Uses for the Everyday Oils Kit, uitgegeven door Young Living Print Studios. Hiermee kan iedereen op een eenvoudige manier kennis maken met de essentiële oliën van de startersset en ermee aan de slag gaan. In onze vertaling hebben wij de tekst compact gehouden en wat doublures vermeden. Vandaar 101 toepassingen! Het boekje is een handig naslagwerkje, vooral als je net kennisgemaakt hebt met de essentiële oliën en aan het ontdekken bent welke oliën je waarvoor kunt gebruiken. Wij hebben een Nederlandse vertaling gemaakt om de toegankelijkheid van de oliën te vergroten en het gebruik ervan te stimuleren. In de toekomst zal de samenstelling van de startersset veranderen: drie oliën verdwijnen en worden vervangen door drie andere. Deze drie nieuwe oliën worden kort beschreven op pagina 15

Wij hopen dat deze bewerking van 125 Uses for the Everyday Oils Kit met de Nederlandse titel 101 Toepassingen Essentiële Oliën bijdraagt tot een intensiever gebruik van de essentiële oliën in het dagelijks leven. Ons leven heeft zich, door de kennismaking met de oliën van Young Living, intens verrijkt en verdiept. Daarom willen wij ons enthousiasme met anderen delen zodat ook zij de kracht van de natuur kunnen ervaren.
“Share and care” is de uiting van ons enthousiasme. Deel je kennis en ervaring met anderen, en help de ander waar nodig.

Je ontvangt het gratis bij het bestellen van een startersset. (Premium Starter Kit)