Bestellen

De Premium Starter Kit is de BESTE eerste aanschaf. Je ontvangt 12 essentiële oliën EN de Dewdrop diffuser. Bestel je deze 12 oliën en diffuser los van elkaar, betaal ja ca 150 euro meer.

Je bent dus veel goedkoper uit als je de Premium Starter Kit bestelt. Je ontvangt van ons een Werkboek, als ondersteuning in het gebruik van de essentiële oliën.
Door de combinatie van jouw interesse, onze begeleiding en het Werkboek leer je hoe je de essentiële oliën elke dag kunt gebruiken en ervaar je verrijking in de kwaliteit van je leven.

Je kunt de Premium Starter Kit en andere producten van Young Living voor jezelf, vrienden en familie online bestellen via deze link

Volg de instructies hieronder en eenmaal alles ingevuld ben jij klaar om jouw bestelling te plaatsen en kun je volop gaan genieten van de 100% natuurlijke producten van Young Living!

Voor hulp en advies kun je altijd contact met ons opnemen via email:annavanderwel56@gmail.com

1: Klik hier om naar de site te gaan en zorg ervoor dat ‘Lid’ aangevinkt is. Zo ontvang je n.l. de 24% KORTING.

2: Stel het land in op ‘Nederland’ en je taal op ‘Nederlands’.

3: Bij het IDnummer van jouw sponsor én introductiepersoon vul je in: 1944252. Klik op ‘Doorgaan’.

4: Vul je verdere informatie in.

5: Verzin een gebruikersnaam, wachtwoord en een getal met vier cijfers (je geboortejaar is het gemakkelijkste om te onthouden).Noteer deze gegevens om later in je Werkboek op te nemen. Deze gegevens heb je n.l. later nodig om weer in te loggen.

6: Kies je voor het spaarprogramma of anders gezegd: Essential Rewards (ER), dan ontvang je meteen je eerste spaarpunten en betaal je  lager verzendkosten. Bovendien kun je via ER later speciale kits kopen die je alleen via ER kunt bestellen.

7: Bestellen mét spaarprogramma Essential Rewards (ER):
Klik onderaan op “Doorgaan zonder bestellen”. Op de volgende pagina vind je aan de linkerzijde het menu. Klik op Essential Rewards ER en complementeer je bestelling.

8: Bestellen zonder spaarprogramma Essential Rewards (ER)
Selecteer de Premium Starter Kit (European plug). Klik op: “Kassa” of “Winkel verder” als je direct meer wilt bestellen.

9: Vul je Creditcard of Paypal gegevens in (heb je nog geen Paypal account, dan is het heel eenvoudig die aan te maken). Controleer je gegevens. Klik op volgende.

10: Dit is de laatste controle: is het ok, klik dan op bevestig, Per email ontvang je de bevestiging.

Voor hulp en advies kun je altijd contact met mij opnemen via email: annavanderwel56@gmail.com