Over Young Living

1. Young Living is de enige essentiële oliën producent die eigenaar is van hun eigen boerderijen of samen werkt met boerderijen die bereid zijn te voldoen aan hun kwaliteitsnormen voor de teelt, oogst en het distilleren.

2. De essentiële oliën die in de meeste winkels verkocht worden zijn aroma-grade of fragrance-grade oliën en terwijl deze oliën heel goed ruiken, bieden zij niet dezelfde therapeutische voordelen. Deze oliën zijn weliswaar op basis van essentiële olie, maar kunnen additieven, vulstoffen en kunstoffen bevatten om het volume of de geur te versterken. Zuivere essentiële oliën bevatten alle gewenste therapeutische stoffen, niets meer, niets minder.

3. De meeste essentiële oliën hebben vervaldata, Young Living oliën hebben dit niet. 100% zuivere essentiële oliën zijn onbeperkt houdbaar mits je ze uit het zonlicht en koel bewaard.

4. Young Living produceert al meer dan 20 jaar de fijnste oliën van hoogwaardige kwaliteit en met meer dan 250 verschillende oliën hebben zij de grootste selectie zuivere & gemixte oliën van alle essentiële olie producenten. Als een olie niet aan de strenge kwaliteitsnormen voldoet, zal Young Living het niet te koop aanbieden. Soms zullen oliën pas beschikbaar zijn wanneer er meer geproduceerd van kan worden.

5. Young Living maakt gebruik van de beste productiepraktijken in de industrie. Zij destilleren oliën eenmaal op lage temperaturen en lage druk, met behulp van chemicaliën-vrij water en medical-grade roestvrij staal distilleerders.

6. Young Living is de enige essentiële olie producent in de wereld met een ‘Seed to Seal proces’ omdat ze elk aspect van de productie controleren. Klik hier voor meer informatie over het Seed to Seal proces van Young Living.

7. Iedereen kan de Young Living boerderijen over de hele wereld bezoeken en deelnemen aan het oogst & distillatie proces. Wij raden deze ervaring zeker aan! Geen ander essentiële olie producent is eigenaar van hun eigen boerderijen en kunnen deze mogelijkheid dan ook niet bieden.

8. Young Living oliën voldoen aan alle industrie AFNOR en ISO-normen en zijn onderworpen aan een isotopische massaspectrometrie (IRMS) analyse waarmee wordt bepaald of een bepaalde essentiële olie van nature afkomstig is of synthetisch is (gemaakt in een laboratorium).

De missie van Young Living

Young Living is een bekende essentiële oliën producent die geresepecteerd en bewonderd wordt door de producten van top kwaliteit die zij aan alle mensen ter wereld leveren. Gemotiveerd door ‘s werelds zuiverste essentiële oliën en andere gerelateerde producten, gecombineerd met hun passie voor het mogelijk maken van het leven dat geheel gewijd is aan wellness, is Young Living de pionier in de moderne essentiële olie bedrijven. Een wereldwijde, gefocuste wellnessrevolutie is begonnen, en Young Living staat aan de top!

De Essentiële oliën zijn geschikt voor iedereen die

  • op een harmonieuze wijze wil leven
  • op een natuurlijke wijze gezond en gelukkig wil zijn
  • persoonlijk wil groeien.

De Essentiële oliën hebben een ondersteunende werking in je dagelijks leven.

  • Je wilt graag je eigen welzijn en van je gezin ondersteunen door natuurlijke preparaten.
  • Je bent geïnteresseerd in Essentiële oliën
  • Je bent benieuwd naar de werking van de Essentiële oliën van Young Living.

Lees meer over

Bestellen Ruiken Boekje

Media

Bestellen

De Premium Starter Kit is de BESTE eerste aanschaf. Je ontvangt 12 essentiële oliën EN de Dewdrop diffuser. Bestel je deze 12 oliën en diffuser los van elkaar, betaal ja ca 150 euro meer.

Je bent dus veel goedkoper uit als je de Premium Starter Kit bestelt. Je ontvangt van ons een Werkboek, als ondersteuning in het gebruik van de essentiële oliën.
Door de combinatie van jouw interesse, onze begeleiding en het Werkboek leer je hoe je de essentiële oliën elke dag kunt gebruiken en ervaar je verrijking in de kwaliteit van je leven.

Je kunt de Premium Starter Kit en andere producten van Young Living voor jezelf, vrienden en familie online bestellen via deze link

Volg de instructies hieronder en eenmaal alles ingevuld ben jij klaar om jouw bestelling te plaatsen en kun je volop gaan genieten van de 100% natuurlijke producten van Young Living!

Voor hulp en advies kun je altijd contact met mij opnemen via email: annavaderwel56@gmail.com 1: Klik [u][url=https://www.youngliving.com]hier[/url][/u] om naar de site te gaan en zorg ervoor dat ‘Lid’ aangevinkt is. Zo ontvang je n.l. de 24% KORTING. 2: Stel het land in op ‘Nederland’ en je taal op ‘Nederlands’. 3: Bij het IDnummer van jouw sponsor én introductiepersoon vul je in: [b]1944252[/b]. Klik op ‘Doorgaan’. 4: Vul je verdere informatie in. 5: Verzin een gebruikersnaam, wachtwoord en een getal met vier cijfers (je geboortejaar is het gemakkelijkste om te onthouden).Noteer deze gegevens om later in je Werkboek op te nemen. Deze gegevens heb je n.l. later nodig om weer in te loggen. [b]6: Kies je voor het spaarprogramma of anders gezegd: Essential Rewards (ER), dan ontvang je meteen je eerste spaarpunten en betaal je  lager verzendkosten. Bovendien kun je via ER later speciale kits kopen die je alleen via ER kunt bestellen.[/b] 7: Bestellen mét spaarprogramma Essential Rewards (ER): Klik onderaan op “Doorgaan zonder bestellen”. Op de volgende pagina vind je aan de linkerzijde het menu. Klik op Essential Rewards ER en complementeer je bestelling. 8: Bestellen zonder spaarprogramma Essential Rewards (ER) Selecteer de Premium Starter Kit (European plug). Klik op: “Kassa” of “Winkel verder” als je direct meer wilt bestellen. 9: Vul je Creditcard of Paypal gegevens in (heb je nog geen Paypal account, dan is het heel eenvoudig die aan te maken). Controleer je gegevens. Klik op volgende. 10: Dit is de laatste controle: is het ok, klik dan op bevestig, Per email ontvang je de bevestiging. Voor hulp en advies kun je altijd contact met mij opnemen via email: [mail]annavanderwel56@gmail.com

Smell Essence in Presence

Wil je ook ontdekken hoe je de kracht van het reukorgaan kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling?

Bij deze MEDITATIE waarin je met aandacht in het NU aanwezig bent, ervaar je de essence van de essentiële oliën die je dichter in verbinding brengt met je eigen Essence: Smell Essence in Presence.

Het is een uur helemaal voor jou, contact maken met jezelf en alles wat daar aanwezig is.

3 minuten meditatie

Kies de essentiele olie die de Zyto Compass voor je heeft geadviseerd, of kies de olie die je op dit moment nodig hebt of zin in hebt.

Zit met een rechte rug en beide benen op de grond.

Laat 1 druppel op je linkerhand druppelen en wrijf met je rechterhand drie x met de klok mee. Maak vervolgens een tentje van je handen en breng dit voor je neus , maar NIET te dichtbij je ogen.

Sluit je ogen.

Adem nu minimaal drie x in en uit met aandacht. Blijf vervolgens drie minuten zitten terwijl je je handen als een tentje nog voor je neus houdt.

De Oils of Ancient Scripture:  Deze collectie bevat 10 oliën gemaakt van de belangrijkste planten, plantaardige stoffen, materialen en harsen uit de bijbel. Young Living heeft deze collectie samengesteld zodat jij kunt genieten van deze kostbare oliën met een eeuwenoude geschiedenis.
Bevat 10 oliën (elk 5 ml):

Royal Hawaiian™ Sandelwood: Nikodemus bracht Jezus geurig sandelhout. (Johannes 19:39)

Cassia: Kassie was een belangrijk ingrediënt in de wierook dat werd gebruikt bij aanbidding in een tempel. (Psalmen 45:8)

Cedarwood: De ‘ceders van Libanon’ werden geprezen voor hun duurzaamheid en werden gebruikt om de beroemde tempel van Salomo te bouwen. (1 Koningen 4:33)

Cypress: Deze olie wordt geëxtraheerd uit de cipres, dat hout heeft dat zo duurzaam is dat de cipressen deuren van de Sint-Pieters Basiliek van Rome geen tekenen van verval vertonen, zelfs na 1200 jaar. (Jesaja 44:14)

Frankincense: Het Hebreeuwse woord voor wierook, levonah, wordt 22 keer gebruikt in de bijbel, waardoor het één van de meest erkende materialen in het Heilige Schrift is. (Hooglied 3:6)

Hyssop: Bijbelse verwijzingen naar deze plant geven aan dat het waarschijnlijk werd gebruikt in zuiverende en reinigende gebruiken en rituelen. (Psalmen 51:7)

Myrrh: Mirre, één van de belangrijkste ingrediënten in de heilige zalfolie van Mozes, werd hoog aangeschreven door bijbelse figuren zoals David en Salomo. (Spreuken 7:17)

Myrtle: Soekot, algemeen vertaald als het Loofhuttenfeest, omvat mirtetakken in de ceremonie. (Nehemia 8:15)

Onycha: Onycha was een ingrediënt in het ‘zuivere en heilige’ parfum of wierook dat Mozes maakte in opdracht van de Heer. (Exodus 30:34)

Roos van Saron (Cistus): Dit zonneroosje heeft een zoete, honingachtige geur en kan de bloem zijn die de Roos van Sharon genoemd wordt. (Hooglied 2:1)

De meeste mensen maken kennis met de essentiële oliën van Young Living door de aanschaf van de startersset. Deze set bevat onder andere, twaalf flesjes met essentiële oliën.

Het boekje Toepassingen essentiële oliën is een bewerking van 125 Uses for the Everyday Oils Kit, uitgegeven door Young Living Print Studios. Hiermee kan iedereen op een eenvoudige manier kennis maken met de essentiële oliën van de startersset en ermee aan de slag gaan. In onze vertaling hebben wij de tekst compact gehouden en wat doublures vermeden. Vandaar 101 toepassingen! Het boekje is een handig naslagwerkje, vooral als je net kennisgemaakt hebt met de essentiële oliën en aan het ontdekken bent welke oliën je waarvoor kunt gebruiken. Wij hebben een Nederlandse vertaling gemaakt om de toegankelijkheid van de oliën te vergroten en het gebruik ervan te stimuleren. In de toekomst zal de samenstelling van de startersset veranderen: drie oliën verdwijnen en worden vervangen door drie andere. Deze drie nieuwe oliën worden kort beschreven op pagina 15

Wij hopen dat deze bewerking van 125 Uses for the Everyday Oils Kit met de Nederlandse titel 101 Toepassingen Essentiële Oliën bijdraagt tot een intensiever gebruik van de essentiële oliën in het dagelijks leven. Ons leven heeft zich, door de kennismaking met de oliën van Young Living, intens verrijkt en verdiept. Daarom willen wij ons enthousiasme met anderen delen zodat ook zij de kracht van de natuur kunnen ervaren.
“Share and care” is de uiting van ons enthousiasme. Deel je kennis en ervaring met anderen, en help de ander waar nodig.

Je ontvangt het gratis bij het bestellen van een startersset. (Premium Starter Kit)